Vali sobiv teema:

Otsid midagi uut?

Lugejakiri sotsiaalmeedias

Rannamaja-Kristost sai Helmete raadiosaate „Räägime asjast“ uus saatejuht

Rannamaja-Kristo ülesanne on vajadusel tuli enda peale võtta. (foto: keda kotib)
jagamist

TRE raadio populaarset saadet „Räägime asjast“ hakkas juhtima realitystaar Rannamaja-Kristo, kes toob saatesse värskeid mõtteid ja vastavalt ühiskonna reaktsioonile võtab ka vastutuse saates öeldud sõnade eest.

“Rannamajast” tuntuks saanud Kristo Koik teatas sügise hakul, et ta ei taha enam Soomes töötav Kalevipoeg olla ning ta on avatud uutele tööpakkumistele. Selgus, et lõpuks on ta leidnud endale sooja koha Tre raadios.

Rannamaja-Kristost saab ventiil

„Pakkumise peale ma pikalt ei mõelnud, pigem olin kohe nõus, sest oma häälega mulle meeldib tööd teha. Selle peale ei pidanud väga kaua mõtlema,“ sõnas noormees.

„Rahvast lõbustada ja pulli teha mulle meeldib, selle ma ütlen kohe ära. Ja kui minu poole pöörduti palvega, et läheksin juhtima Helmete saadet, olin kohe nõus,“ märkis Rannamaja-Kristo.

„Ega ma täpselt ei tea, mida ma seal tegema pean. Mulle öeldi, et pean võib-olla vahel võtma vastutuse mingite sõnade eest, mis saates öeldakse aga mida see täpselt tähendab, ma ei tea,“ kommenteeris mees.

Rannamaja-Kristo on heas seltskonnas – tema juhitavas saates räägivad muhedat juttu siseminister Mart Helme ja rahandusminister Martin Helme. (foto:Tre raadio)

Helmed uue saatejuhiga rahul

„Meie oleme uue saatejuhiga loomulikult rahul, loomulikult rahul“ sõnas üks „Räägime asjast“ saates osaleja Mart Helme.

„Edaspidi saame saates öeldu kohta alati öelda, et meie pole seda öelnud või et seda provotseeris saatejuht Rannamaja-Kristo,“ selgitas Helme.

„Ma tahaks näha, kuidas siis opositsioon või kallutatud peavoolumeedia tuleb meid süüdistama,“ lisas Helme.

Rannamaja-Kristo esimene saade läks eetrisse täna, 22.detsembril ja see on järelkuulatav siit. Kuna saates ei öeldud midagi sellist, mis ajaks opositsiooni või ühiskonna jälle tagajalgedele, siis kahjuks Rannamaja-Kristo esimeses tema juhitud saates sõna ei saanudki.

Hea lugeja! Mida arvad Sina Rannamaja-Kristo esimesest raadiosaatest – kas noormees sai hakkama või mitte? Anna oma arvamusest märku loo all kommentaarides!

Hakka meid jälgima Facebookis(kliki siia!) ja sa ei maga enam kunagi ühtegi head lugu maha!

Kommenteeri

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Nädala meem

Jälgi meid sotsiaalmeedias

Küsitlus

Mis alljärgnevatest juhtub Sinu hinnangul 2024. aastal kõige TÕENÄOLISEMALT?

Vaata tulemusi

Laen .. ... Laen .. ...

TOETA MEID

Otsing

Uudiskiri

Liitu Lugejakiri.ee uudiskirjaga ja saa kõige tõsiseltvõetavamaid ja usaldusväärsemaid uudiseid otse allikast.

Liitudes Uudiskirjaga, nõustud meie üldtingimustega

Üles