Vali sobiv teema:

Otsid midagi uut?

Lugejakiri sotsiaalmeedias

Postimees ühineb Eesti Uudiste ja Uute Uudistega, uueks nimeks saab Postimehe Uued Eesti Uudised

Postimees lõpetab senisel kujul tegutsemise ning ühineb EKRE ja Isamaa hääletorudega.
jagamist

Eile lahkusid Postimehest lehe vastutav väljaandja Merili Nikkolo ja uuriva ajakirjanduse juht Holger Roonemaa. Kohe pärast neid personalimuudatusi teatas Postimees, et ühineb Isamaa portaaliga Eesti Uudised ning EKRE hääletoruga Uued Uudised. Ühinenenud lehtede uueks nimeks saab Postimehe Uued Eesti Uudised ning peatoimetajaks Kenno Põltsam.

Ajaleht Postimees on juba pikemat aega tüürinud väljaande omaniku Margus Linnamäe poliitiliste vaadete poole ja eilse muudatusega viiakse üleminek ka lõpule.

Enim võidab Isamaa

Kui EKRE hääletoru Uued Uudised on populaarne ja seda loetakse ning selle uudised kajastatakse ka teistes uudisteportaalides, siis sama ei saa öelda Isamaa erakonna portaali Eesti Uudiste kohta.

„Meie kindlasti võidame sellest ühinemisest, selles pole kahtlustki,“ kinnitas Isamaa erakonna juht Helir-Valdor Seeder.

„Pärast seda, kui meie uudisteportaal teatas oma tegutsemise algusest, on seda lehte külastanud täpselt üks inimene ja selleks on lehe peatoimetaja Mart Luik, kes kogemata sisestas vale aadressi ja nii ta sinna ka sattus,“ sõnas Seeder.

„Ehk jah, Isamaa erakond ja meie hääletoru Eesti Uudised võidavad Postimehe ja Uute Uudistega ühinemisest kõige rohkem,“ kinnitas seeder.

Kõik on uus detsembrikuus

Muudatusi tuleb veelgi.

Postimehe Uued Eesti Uudised peatoimetajaks saab praeguse info kohaselt Kenno Põltsam. Põltsam sattus Postimehe omanike huviorbiiti, kui ta kirjutas 10.septembril Postimehesse kõiki süütuid Eesti mehi südamepõhjani liigutanud loo „Ekrelase kiri: kaitsevahend seksuaalaktis on lubamatu“.

Postimehe Uued Eesti Uudised peatoimetajaks saab Kenno Põltsam. (foto: seesama isik, kes Kenno lipsusõlme sidus ja ütles, et käib kah).

Kenno kirjutas end Eesti meedia ajalukku ja tegelikult ka Postimehe Uued Eesti Uudised peatoimetajaks just selle legendaarse mõtteteraga:

„Tehes seksuaalakti kaitsevahendite abil viljatuks, on see võrreldav homoseksuaalsusega, kus peamine eesmärk on füüsiline hetkeline nauding, kuid mis välistab uue elu võimaluse.“

Kenno Põltsam on lubanud, et Postimehe Uued Eesti Uudised peatoimetajana võtab ta oma südameasjaks välja uurida, mis täpselt on süvariik, kes seda juhivad ning ka selle, miks temasugused noored kenad mehed kuidagi keppi ei saa.

SEOTUD LOOD:

POMMUUDIS: Postimees muudab taas nime

Helme lahkub Postimehe ajakirjanike survel peatoimetaja kohalt, teda asendab karp Ibuprofeeni

Hakka meid jälgima Facebookis(kliki siia!) ja sa ei maga enam kunagi ühtegi head lugu maha

Kommenteeri

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Nädala meem

Jälgi meid sotsiaalmeedias

Küsitlus

Mis alljärgnevatest juhtub Sinu hinnangul 2024. aastal kõige TÕENÄOLISEMALT?

Vaata tulemusi

Laen .. ... Laen .. ...

TOETA MEID

Otsing

Uudiskiri

Liitu Lugejakiri.ee uudiskirjaga ja saa kõige tõsiseltvõetavamaid ja usaldusväärsemaid uudiseid otse allikast.

Liitudes Uudiskirjaga, nõustud meie üldtingimustega

Üles