Vali sobiv teema:

Otsid midagi uut?

Lugejakiri sotsiaalmeedias

Ida-Tallinna keskhaigla politseioperatsiooni käigus kadus politseinik, tõenäoliselt unustati mees patsienti

Selle operatsiooni käigus jäi kaduma kiitsakas politseinik, kes tõenäoliselt paigaldati uue selgroo pähe patsienti sisse. (foto: anonüümne ITK arst)
jagamist

Teisipäeval toimus Ida-Tallinna keskhaiglas (ITK) politseioperatsioon, mille käigus jäi kadunuks üks politseiametnik. Nüüd kahtlustatakse, et mees toppis oma nina opilauale liiga lähedale ja õmmeldi kogemata patsienti sisse.

Kuna tegemist oli kiitsakat-tüüpi kehaehitusega politseinikuga, võidi mees segamini ajada patsiendi selgrooga, mida parajasti vahetati.

Läbi otsiti iga nurgatagune

„Meie kirurgid olid just operatsioonil, kui politsei oma operatsiooniga sisse sadas,“ kommenteeris anonüümseks jääda soovinud ITK arst.

„Nad olid jube uudishimulikud ja soovisid kõike näha. Loomulikult toppisid nad oma nina lisaks haigla asjadele ka patsienti, et ükski nurk ei jääks läbi otsimata,“ märkis sündmust pealt näinud arst.

„Mäletan küll, et eriti agar oli üks kiitsakas politseinik, kes tegeles just operatsiooniruumi läbiotsimisega.“

Kirurgid ei pannud tõenäoliselt tähele

„Mõni operatsioon võib meil kesta tunde ja tunde ja loomulikult võivad kirurgid lõpuks väsida,“ märkis arst.

„Tihti lähevad ka prillid uduseks ja kui mingi kiitsakas seal ka opilaual oleva patsiendi asitõendeid otsides läbi uuris, siis võis vabalt juhtuda, et ta kukkus sinna sisse ja kui patsient kinni õmmeldi, siis jäi ta sinna ka lõksu,“ kommenteeris ITK arst. „See on üsna tõenäoline, sest kuskilt mujalt teda küll leitud pole.“

Tõenäoliselt oli see viimane vaatepilt, mida patsienti õmmeldud politseiametnik nägi. (foto ei pruugi olla illustratiivne)

Küsimusele, et kas haigla on ka patsiendiga ühendust võtnud ja uurinud, et kuidas ta end tunneb või kas ta on midagi kummalist märganud, vastas anonüümseks jääda soovinud arst nii:

„Jah, muidugi helistasime. Patsient tundis end hästi aga väitis, et temas on järsku tekkinud kummaline tung kuritegevusega võidelda. Vot ei tea, mida see tähendada võiks,“ lisas ITK arst.

ITK-s töötab 2500 inimest, iga päev kasutab haigla teenuseid üle 2000 patsiendi. Haiglas toimub aastas ligi 15 000 operatsiooni, millest umbes 10%-l unustatakse midagi või kedagi ka patsiendi sisse.

SEOTUD LOOD:

Kurioosum: avariis viga saanu murdis pärast haiglast välja saamist oma keele

Kurioosum: lähisugulased väidavad, et koomas mehe nutitelefoni aku pidas vastu kaks päeva

Hakka Lugejakirja jälgijaks Facebookis(kliki siia!) ja sa ei maga enam kunagi ühtegi head lugu maha!

Kommenteeri

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Nädala meem

Jälgi meid sotsiaalmeedias

Küsitlus

Mis alljärgnevatest juhtub Sinu hinnangul 2024. aastal kõige TÕENÄOLISEMALT?

Vaata tulemusi

Laen .. ... Laen .. ...

TOETA MEID

Otsing

Uudiskiri

Liitu Lugejakiri.ee uudiskirjaga ja saa kõige tõsiseltvõetavamaid ja usaldusväärsemaid uudiseid otse allikast.

Liitudes Uudiskirjaga, nõustud meie üldtingimustega

Üles