Vali sobiv teema:

Otsid midagi uut?

Lugejakiri sotsiaalmeedias

Pommuudis! Tuntud saatejuhi Katrin Lusti tissid saavad oma telesaate – Ammmmuuuuuurija

Antud pilt ei pruugi olla illustreeriv!
jagamist

13.juuli 2019

Särava blogija ning tuntud telenäo Katrin Lusti tissid saavad omaenda telesaate – Ammmmuuuuuuurija, mis hakkab sarnaselt Kuuuurijaga tegelema Eesti ühiskonna äärmiselt tõsiste teemade kajastamisega. Ainult, et veel tõsisemalt.

Üllataval kombel ei lähe uus uuriva ajakirjanduse lipulaev eetrisse mitte TV3 eetris, vaid Tallinna TV-s, kes ostis ära õigused Katrin Lusti tissidele ja nende avalikule eksponeerimisele.

Tallinna TV peatoimetaja ja vastutava väljaandja Jüri Raudsepa sõnul kaks Lustiga seotud saadet omavahel siiski konkureerima ei hakka. „Need on totaalselt erinevad saated, üks tegeleb tõsimeelse ajakirjandusega ja teine hakkab tegelema veel tõsimeelsemalt tõsiste teemadega, suur vahe on seal sees,“ märkis Raudsepp.

Kuidas tissid saadet juhivad ja äärmiselt tõsiseid Eesti ühiskonna probleeme lahendavad, ei tahtnud Raudsepp hetkel veel avaldada. „. Astume ühe sammu korraga, hetkel veel läbirääkimised Katrin Lusti tissidega täpsete detailide osas käivad ja veel on vara midagi konkreetset välja hõisata,“ märkis ta.

„Peame neid veel pisut mudima ja moosima,“ lisas ta.

Tuttuus saade „Ammmmuuuuuuurija“ peaks eetrisse minema Tallinna TV-s esimest korda 2.oktoobril 2019.

Kommentaarid (4)

  • piret

    27. sept. 2018 - 13:29

    Miks pole lisatud märkust, et fotol on rangelt illustreeriv tähendus ja prl Lust ei ole läbinud rinnasuurendusoppi?

    Vasta
    • lugejakiri

      27. sept. 2018 - 18:19

      Hea Piret! Kõigepealt aitäh, et juhtisid meie tähelepanu niivõrd olulisele asjale! Teiseks tahame öelda, et meil on äärmiselt häbi. Lihtsalt väga häbi on, et selline apsakas sisse on läinud. Me võtsime terve toimetusega meie fotograaf/fototoimetaja ette ja peksime talt tõe välja. Nimelt kui olime teda tükk aega tema enda fotovarustusega peksnud, tunnistas ta ise üles, et oli läinud kergemat teed ja pildistanud suvalise naisterahva rindu, kuigi olime selgelt andnud talle ülesande, et ta peab proua Lusti rindadest foto saama. Veelkord vabandame ja ilmutame Lugejakirjas ka ametliku vabanduse ja selgituse tekkinud olukorra kohta!

      Vasta
      • Antskan

        18. okt. 2018 - 02:34

        Muide, kuna prl Lust pole veel sünnitanud, siis on ta tissid ülimalt heas vormis. Kord, kui ta oli unustanud kopseri liibuva t-särgi alla panna, siis ise nägin, et tissid ei kukkunud nabani ega midagi, ainult nibud läksid ilusti kikki kui jahe tuuleiil juhtus mööduma.

Kommenteeri

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Nädala meem

Jälgi meid sotsiaalmeedias

Küsitlus

Mis alljärgnevatest juhtub Sinu hinnangul 2024. aastal kõige TÕENÄOLISEMALT?

Vaata tulemusi

Laen .. ... Laen .. ...

TOETA MEID

Otsing

Uudiskiri

Liitu Lugejakiri.ee uudiskirjaga ja saa kõige tõsiseltvõetavamaid ja usaldusväärsemaid uudiseid otse allikast.

Liitudes Uudiskirjaga, nõustud meie üldtingimustega

Üles