Vali sobiv teema:

Otsid midagi uut?

Lugejakiri sotsiaalmeedias

Esimesed matemaatika kodutööd ajasid lapsevanemad jooma

See lapsevanem alustas just oma lapse matemaatika kodutööde lahendamisega ja otsib nüüd lahendust pudeli põhjast.
jagamist

SEPTEMBRIS IKKAGI JOOME? Kuigi kuu algas kampaaniaga „Septembris ei joo“, on tänaseks kampaanias osalemise katkestanud ka kõige tugevama iseloomuga lapsevanemad, sest nendeni on lahendamiseks jõudnud lastele antud matemaatika kodutööd.

14. september 2020

Paljude lapsevanemate sõnul pole kaine peaga lihtsalt võimalik laste kodutöid lahendada, sama olevat ka täis peaga aga siis on kogu protsess vähemalt lõbusam ja talutavam.

Algus oli ilus

„Oh meenutan siiani seda õnnelikku tunnet, kui minu eluõieke Tiiu-Mari läks 1.septembril kooli,“ meenutab Anne (39) oma tütre esimest koolipäeva.

„Aktus oli nii ilus, et pisar tuli lausa silma,“ sõnas ta.

„Kõik see muutus muidugi juba nädal hiljem, kui see…noh…nimetame teda siis lähisugulaseks, tuli koolist koju ja ütles, et õpetaja oli andnud esimese matemaatika kodutöö,“ ütles Anne.

„Mehega kahepeale saime südaööks sellele…ee…järglase-tüüpi isikule antud võrrandid lahendatud ja siis mees ütles, et talle aitab ja tema enam ei suuda,“ rääkis Anne.

Edasi läks ainult hullemaks

„Kui see…noh…see väike inimene, kes ka siin meie juures elab, ka järgmistel päevadel kodutöödega koju ilmus, oli mul mees juba kasti õlut varunud.“

„Mina pidasin vastu täpselt eelmise reede õhtuni, kui otsustasin ka lõpuks, et kuradile see „Septembris ei joo“ kampaania ja võtsin ka mitu pudelit veini matavõrrandite kõrvale,“ kommenteeris Anne.

Selle isa lapsed üritasid temalt viskipudelit ära võtta, et kodutööde lahendamine kiiremini läheks aga õnneks suutis isa leida kiire lahenduse.

„Midagi aru ei saanud, midagi lahendatud ei saanud aga mehega tegime vist uue lapse küll valmis – sellega pole vähemalt nüüd 7 aastat muret, et peaks mingeid võrrandeid lahendama hakkama,“ nentis Anne.

Toimetusele teadaolevalt on tänase seisuga katkestanud „Septembris ei joo“ kampaania tuhanded lapsevanemad üle Eesti. Viimased, tugevama iseloomuga vanemad lõpetasid kampaanias osalemise ja hakkasid laste mata kodutööde tõttu jooma täna varahommikul.

Hea lapsevanem! Mitu pudelit veini/õlut/džinni/viskit/viina kulub Sinul oma laste kodutööde lahendamise kõrvale? Anna oma kogustest ja valikutest julgelt märku loo all kommentaarides!

Hakka Lugejakiri.ee jälgijaks Facebookis(kliki siia!) ja sa ei maga enam kunagi ühtegi head lugu maha!

Kommentaarid (2)

  • puruvana

    3. sept. 2020 - 22:37

    Täna veel sain hakkama homse kodutööga, aga järgmise nädala (algklassi) loodusõpetuse kodutööd lugedes tuli küll pisar silma. Peab teleskoobiga vaatlusi tegema ning olulisemad tähtkujud ja nende asukohad meelde jätma.

    Vasta
  • Naine

    14. sept. 2020 - 23:05

    No ikka väga hull jah…Täiskarsklasest on saanud täisjoodik selle jama peale. Vähemasti punun ma unepealt ka ära kuue lõngaga kihnu paela ja vastan läbi une vene keeles nii minevikus kui tulevikus. Muid ajukahjustuse märke ei ole hetkel veel täheldanud, aga kooliaasta ju alles algas ka 🙂 Õnneks on nii veini, õlut kui ka peldikupaberit piisavalt, ehk veab sügisvaheajani välja!

    Vasta

Kommenteeri

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Nädala meem

Jälgi meid sotsiaalmeedias

Küsitlus

Mis alljärgnevatest juhtub Sinu hinnangul 2024. aastal kõige TÕENÄOLISEMALT?

Vaata tulemusi

Laen .. ... Laen .. ...

TOETA MEID

Otsing

Uudiskiri

Liitu Lugejakiri.ee uudiskirjaga ja saa kõige tõsiseltvõetavamaid ja usaldusväärsemaid uudiseid otse allikast.

Liitudes Uudiskirjaga, nõustud meie üldtingimustega

Üles