Vali sobiv teema:

Otsid midagi uut?

Lugejakiri sotsiaalmeedias

Hoiu-laenuühistu Erial reklaamist tuntud neiu pääses välja narkovõõrutusravist

jagamist

Kindlasti on paljudele eestlastele tuttav hoiu-laenuühistu Erial reklaam, kus täiesti arusaamatutel põhjustel tõmbleb üks naisterahvas. Täna pääses see naisterahvas välja narkovõõrutusravist.

Reklaamis osalenud Annika (nimi mittearusaadavatel põhjustel muudetud, toim) sõnul ei mäleta ta reklaami filmimisest mitte midagi.

Mida kuradit?

Mäletatavasti seisnes reklaami sisu selles, et kollase seina taustal tõmbles täiesti arusaamatutel põhjustel noor naisterahvas ning samal ajal olid ekraanil kuvatud hoiu-laenuühistu Erial tekstid, kus täielikele lammastele lubati hoiuste tootlust kuni 12% aastas.

Siiani pole selge, miks peaks üks hoiu-laenuühistu liige niimoodi tõmblema peaks aga selline oli reklaami valitud naisterahva roll.

Pärast reklaami näitamist erinevates telekanalites võtsid inimesed ühendust Wismari haiglaga ning pärast reklaami nägemist otsitigi reklaamis esinenud Annika (nimi muudetud, toim) spetsialistide poolt üles, kuulati üle ning pärast temalt saadud vastuste saamist viidi ta üle narkovõõrutusravile. Jah, selles eelnevas lauses esines sõna „pärast“ kolm korda.

Annika on pärast võõrutusravi hoiu-laenuühistuste reklaamide mõjuvaba. Vähemalt enda sõnul.

Annika ei mäleta mitte midagi

„Jah, mäletan seda, et mulle seda rolli pakuti,“ ütleb Annika nüüd peale võõrutusravi.

„Öeldi, et pean kaamera ees olema ekstaasis ja palju tõmblema. Mulle anti üks süstal ja paluti see veeni süstida. Tol hetkel kartsin midagi küsida, sest mul oli tõesti seda rolli vaja,“ ütles Annika.

„Ma olen teatrikooli taustaga ja loomulikult ma küsisin, et milles roll täpsemalt seisneb ja miks selleks on vaja midagi süstida. Mulle öeldi, et ärgu ma liialt muretsegu ja lihtsalt ma peaks tõmblema kollase seina taustal ja nägema välja õnnelik,“ meenutab Annika.

Narkouimas Annika Eriali reklaamis.

“Süstisin mulle antu ära ja pärast seda tundus mulle reklaamis esitatud tekst igati loogiline ja arusaadav. Tekkis tahtmine isegi sinna oma raha panna!”

„Ja läbi udu meenub, et mulle näidati ka pärast, et tegemist on mingisuguse veidra laenuäriga ja pärast pakutud tootluse numbrit viskas mul pildi eest täiesti ära. Ärkasin üles alles võõrutusravis,“ ütleb Annika.

Küsimusele, et kas ta soovitaks osaleda kellelgi mõnes taolises kahtlases ärireklaamis või kas ta ise soovitaks mõnda taolisesse kahtlasesse ärisse investeerida, vastas Annika nii:

„Kui ma saaks korra veel seda süstlas olnud kraami proovida, siis FUCK KURAT JAH MUIDUGI JU ANDKE AINULT ETTE!“.

NB! Selle artikli eest võis, me rõhutame, võis maksta hoiu-laenuühistu Erial aga ei pruukinud. Aga no kurja, kui palju rohkem see tähelepanu ju sai praegu!

Hakka meid jälgima Facebookis(kliki siia!) ja sa ei maga enam kunagi ühtegi head lugu maha!

1 kommentaar

  • Raivo

    9. nov. 2020 - 02:36

    See ju puhas Eesti rahastusel põhinev rahva rahastuse rahamasin. Ma olen sinna rahatargalt eesti arenguks investeerinud ja praegu saia tainas kerkib jõudsalt, sest kümne aasta pärast võtan kasumi välja, aga enne läheb ka II sammas sisse protsenti teenima. Praegu loen juba esimesi suitsupääsukesi. Ja raha näib tulevat protsentides. Ilmselt igati korralik papp. SOOVITAN!!

    Vasta

Kommenteeri

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Nädala meem

Jälgi meid sotsiaalmeedias

Küsitlus

Mis alljärgnevatest juhtub Sinu hinnangul 2024. aastal kõige TÕENÄOLISEMALT?

Vaata tulemusi

Laen .. ... Laen .. ...

TOETA MEID

Otsing

Uudiskiri

Liitu Lugejakiri.ee uudiskirjaga ja saa kõige tõsiseltvõetavamaid ja usaldusväärsemaid uudiseid otse allikast.

Liitudes Uudiskirjaga, nõustud meie üldtingimustega

Üles