Vali sobiv teema:

Otsid midagi uut?

Lugejakiri sotsiaalmeedias

Raivo Aeg: mind ärritavad elus ainult kaks asja: naistekleidis mehed ja see, kui ajakirjanikud oma tööd teevad

Raivo Aeg ärritub elus ainult kahe asja peale: roosas kleidis mehed ja ajakirjanikud, kes teevad oma tööd. (foto: ERR)
jagamist

Justiitsminister Raivo Aeg paljastas tänasel valitsuse pressikonverentsil, et kuigi ta on muidu väga rahulik inimene, ärritavad teda elus siiski kaks asja: naisteriietes mehed ja see, kui ajakirjandus oma tööd teeb.

Muidu äärmiselt rahulik inimene

„Ma olen siin maailmas elanud juba 58 aastat ja võin julgelt öelda, et eelmise aasta seisuga polnud ma oma elus kordagi ärritunud,“ märkis Aeg uhkelt.

„Ja siis järsku põmm, aastal 2020 tulevad korraga need kaks ainukest asja, mis mind endast välja ajavad,“ oli Aeg ka pressikonverentsil ärritunud.

„Kõigepealt see kehkadivei oma roosa kleidi ja roosade kingadega ja nüüd siis see, et need Õhtulehe ajakirjanikud oma tööd tegid,“ loetles Aeg.

„Väga ärritav aasta on tõepoolest olnud.“

Aitab tähelepanu kõrvale juhtida

Justiitsministri sõnul palus peaminister tal pressikonverentsil tulla appi Repsi kaitseks.

„Kui peaminister minuga täna enne pressikonverentsi rääkis ja ütles, et Mailis Repsi korruptsioo…vabandust…oma mugavuses ebaproportsionaalseks minemise varjamiseks Keskerakonna ringkaitsest enam ei piisa, ütlesin talle kohe, et mina Repsi tegevust heaks ei kiida, ei kiida heaks,“ ütles Aeg.

Raivo Aegi sõnul tellib ta varsti endale ka uue tõhusa mürgisprei – uurivate ajakirjanike eemalepeletamiseks.

„Aga kui Ratas ütles mulle, et mul polegi vaja hakata Repsi kaitsma, vaid juhtida ainult avalikkuse tähelepanu kõrvale sellega, et hakata ajakirjandust ründama selle eest, et nad oma tööd teevad, läks mul silme eest täitsa mustaks,“

„See on ju täpselt see teine ainuke asi, mis mind elus ärritab – kui ajakirjanikud oma tööd teevad!“

„Loomulikult olin ma sellega nõus ja ütlesin meediale isegi seda, et asusin prokuratuuri survestama, et nad tegeleks koheselt Õhtulehe tegevuse uurimisega, mitte ei raiskaks aega mingi bussijuhi sõnade kontrollimisele,“ sõnas justiitsminister Aeg.

Hea lugeja! Kas Sina polegi veel Lugejakiri.ee ilmumist toetanud? Kliki siia ja tee see parem ruttu ära!

Kommentaarid (3)

  • Tegelikkus

    20. nov. 2020 - 10:16

    Helme,Aeg- on muutunud,mis teiega juhtunud on? Molemad ei talu roosasid kleite,kuid Aeg ei teadnud hiljuti ,mida allkirjastas ja no.kellel katt surus. Molemate valjendused on olnud enne referendumit, suunise andjad: arge haaletage kooselu seadust teatud mottes demokraatlikult. Nyyd kirjutavad meie saadikud,et Reps on korruptiivselt kaitunud. Miks pole EKRE ega Isamaa olnud siis vastu Riigikogu hyvitiste eest autode ostmisele? Miks saavad Riigikogu liikmed oobimiskoha kompensatsiooni,kui Laar on oelnud omalajal,et Eestis pole probleem 200 km kauguselt toolkaimine(siia kuuluvad ju siis ka 500 eur palgaga?). Targutamine,et Eestis puudub iive positiivses suunas ja lyya risti Reps ,on habematuse tipp. Et ariettevotjad peaksid saama siis ka nii kasutada…..- muuseas,kasutavadki ja koik suvitamas,toolkaimised, laste vedu jms. ,kaib no.ametiautodega ja tegelikkuses juba elatakse ka no.byroopinnal,et mitte ise kommunaale tasuda,lisaks on osa ettevotjaid lainud nii ylbeks,et nad on madalapalgalised ja mangivad siis oma dividendide valjavotmisega…. Seega syvariigist plahmerdajad on kuidagi ise koige suuremad syviku loojad…….!

    Vasta
  • Rein Rändvee

    20. nov. 2020 - 20:15

    Kommunistist hunt(ment) vaatab ikka metsapoole…

    Vasta
  • Markko

    20. nov. 2020 - 20:41

    Rahvas, ostke “Repsi Colat” ,et toetada
    Kitsikuses üksikema.

    Vasta

Kommenteeri

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Nädala meem

Jälgi meid sotsiaalmeedias

Küsitlus

Mis alljärgnevatest juhtub Sinu hinnangul 2024. aastal kõige TÕENÄOLISEMALT?

Vaata tulemusi

Laen .. ... Laen .. ...

TOETA MEID

Otsing

Uudiskiri

Liitu Lugejakiri.ee uudiskirjaga ja saa kõige tõsiseltvõetavamaid ja usaldusväärsemaid uudiseid otse allikast.

Liitudes Uudiskirjaga, nõustud meie üldtingimustega

Üles