Vali sobiv teema:

Otsid midagi uut?

Lugejakiri sotsiaalmeedias

FOTOD! Lätis leiti veokist tonn hašišit. Politsei: jah, lugesite õigesti, pool tonni hašišit

Läti politsei tegi head tööd.
jagamist

Läti politsei ja maksuamet pidasid eelmisel nädalal Riia-Daugavpilsi maanteel Jēkabpilsi lähedal kinni haagisega veoki, millest avastati tonn hašišit. Läti politsei peab poole tonni hašiši konfiskeerimist suureks töövõiduks.

Läti politsei organiseeritud kuritegevuse vastase võitluse valitsuse 2. osakonna ülema Sandis Radziņši sõnul oli see 250 kilogrammi suurim Lätis tabatud hašiši kogus.

„Oleme siiani sõnatud, et suutsime tänavatelt 100 kilogrammi hašišit eemal hoida,“ oli Sandis Radziņš politseioperatsiooni üle õnnelik.

Suur kogus konfiskeeritud hašišit. (foto: Läti politsei)

„50 kilogrammi kättesaadud hašišit tähendab seda, et paljude lätlaste tervis jääb nüüd rikkumata ja kriminaalidel tulu saamata,“ märkis Läti riigiprokuratuuri pressiesindaja Linas Rapsis.

Tohutu kättesaadud kogus hašišit. (foto: Läti politsei).

„Olen oma kolleegide töö üle väga uhke – 25 kilogrammi hašišit on leidnud oma tee meie konfiskeeritud asjade lattu ja kuulub üsna pea ka hävitamisele,“ kommenteeris juhtunut ka Riia politseiülem Raimonds Talkis.

Läti riik on nüüd praktiliselt narkovaba. (foto: Läti politsei).

„Näete, siia väiksesse pappkasti ma selle 1 kilogrammi konfiskeeritud hašišit asitõendina ka panin,“ näitas Riia politsei asitõendite lao ülem Vaira Sakuskis meediale.

Hea lugeja! Mida arvad Sina Läti politsei heast tööst? Kas see kättesaadud 100 grammi hašišit oli suur töövõit? Anna oma arvamusest märku loo all kommentaarides!

Kas Sina polegi veel toetanud Eesti kõige usaldusväärsema ja tõsiseltvõetavama uudisteportaali Lugejakiri.ee ilmumist? Kliki siia ja pane õlg alla!

Kommenteeri

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Nädala meem

Jälgi meid sotsiaalmeedias

Küsitlus

Mis alljärgnevatest juhtub Sinu hinnangul 2024. aastal kõige TÕENÄOLISEMALT?

Vaata tulemusi

Laen .. ... Laen .. ...

TOETA MEID

Otsing

Uudiskiri

Liitu Lugejakiri.ee uudiskirjaga ja saa kõige tõsiseltvõetavamaid ja usaldusväärsemaid uudiseid otse allikast.

Liitudes Uudiskirjaga, nõustud meie üldtingimustega

Üles