Vali sobiv teema:

Otsid midagi uut?

Lugejakiri sotsiaalmeedias

Täna protesteeritakse autodega ringi sõites ja heitgaase tekitades liikumispiirangute ja hapnikupuuduse vastu

Läbi heitgaaside tekitamise puhta hapniku poole!
jagamist

Täna kell 12.00 toimub üle Eesti mitmes kohas maskivastaste protestiaktsioon „Sõidame Eestimaa Vabaks!“, kus autodega ringi sõites ja heitgaase tekitades protesteeritakse liikumispiirangute ja hapnikupuuduse vastu.

Ürituse korraldajad panevad osalejatele südamele, et protestiaktsioonis „Sõidame Eestimaa Vabaks!“, kus nõutakse muuhulgas valikuvabadust, sõidetakse igas linnas aktsiooni algatajate poolt kindlaksmääratud kellaajal kindlaksmääratud marsruute pidi.

Tallinnas protesteerijatel on valikuvabadus liikuda just seda marsruuti pidi.

Üleskutses üritusele, kuhu oodatakse osa võtma ainult autodega ja kokku tiirutatakse niisama 4 tundi, seisab:

„Kutsume kõiki inimesi ühinema läbi aegade suurimale autode rongkäigule, et sõidaksime kõik koos Eestimaa vabaks! Eestlased on ennast juba vabaks laulnud ja nüüd on aeg taas vabalt hingata!“.

Kas Sina polegi veel toetanud Eesti kõige usaldusväärsema ja tõsiseltvõetavama uudisteportaali Lugejakiri.ee ilmumist? Kliki siia ja pane õlg alla

1 kommentaar

  • Kapten Schults

    20. märts 2021 - 11:27

    Kel aga Eestimaa vabaks sõitmisest villand ja kõik lauludki ammu lauldud, kolonnis liikumised ja muud massiüritused ei meeldi, räägitakse, võivat ka individaalmarsruudi valida. Need paiknevat kõrvalisematel metsateedel, kus aga siiski võimalik kõrget kiirust arendada. Tavaliselt on lõigu lõpul kurv, mis palistatud vähemalt saja aastaste männi- ning kuusepuudega looduslikult kaunis kohas ning kuhu RMK käsi pole veel ulatunud. Homme võib olla juba küll!
    Siiski, mõistetavatel põhjustel korraldajad individuaalset vabakssõitmist siiski ei soovita, kuna osavõtnutega (neid on olnud) puudub igasugunegi tagasiside. Seetõttu pole täit selgust, kui vabaks individuaalselt saadi ja kas ikka saadi.
    Korraldajad soovitavadki siinkohal ikka kollektiivset Eesti vabakssõitmist ja valinud trassigi selliselt, et igasugune individuaalne vabakssõit on RMK abiga muudetud pea olematuks. Esialgu.
    Seda kuni kõigi asjaolude selgumiseni.
    Eesti esimesena!

    Vasta

Kommenteeri

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Nädala meem

Jälgi meid sotsiaalmeedias

Küsitlus

Mis alljärgnevatest juhtub Sinu hinnangul 2024. aastal kõige TÕENÄOLISEMALT?

Vaata tulemusi

Laen .. ... Laen .. ...

TOETA MEID

Otsing

Uudiskiri

Liitu Lugejakiri.ee uudiskirjaga ja saa kõige tõsiseltvõetavamaid ja usaldusväärsemaid uudiseid otse allikast.

Liitudes Uudiskirjaga, nõustud meie üldtingimustega

Üles