Vali sobiv teema:

Otsid midagi uut?

Lugejakiri sotsiaalmeedias

Juhtkiri | Tanel Kiik, bljat sa ikka veel nahka teed? Hakka süsti eest raha maksma!

jagamist

Tanel Kiik, kui sa tegelikult tahad oma senise kummivenitamise, hämamise ja kobarkäkkide asemel ühiskonna ruttu avada ja piirangud kaotada, siis on AINULT üks reaalselt ja kiiresti toimiv lahendus – hakka iga süsti eest raha maksma!

Unusta kähku ära oma mittetöötavad soperdised nagu sundvaktsineerimine, kampaaniad ja propaganda, selgitamised, veenmised ja läbihelistamised. Unusta praegu ära lapsed ja kolmas süst – see kõik on raha- ja ajaraisk – tee kõigepealt esimene pool rehkendusest ära ja võib-olla pole teist poolt enam vajagi.

-Tahad, et süsti tuleks saama need, kes pole veel ühtegi saanud? Köhi pappi, tont!

-Tahad, et teist süsti tuleks saama need, kes peale esimest mõtlesid, et aitab küll – köhi pappi, tont!

-Tahad, et vaktsineerima tuleks need, kellel seni on olnud pohhui või keda pole huvitanud – köhi pappi, tont!

-Tahad, et vaktsineerituse tase tõuseks üle 100%, köhi kähku pappi, tont!

Raha paneb rattad käima – seda teab iga majandusinimene ja narkodiiler. Sina raiskasid rahva raha 6 miljonit nii, et silm ka ei pilkunud ja keegi ei vastutanud. Tee nüüd nii, et kasutad seda rahva poolt sulle käsutada antud raha lõpuks eesmärgipäraselt – rahva hüvanguks, mitte peldikupotist allalaskmiseks, nagu tegid vaktsiinidega.

Maksa igale täiskasvanud vaktsiinisoovijale 50 või 100 eurot per kärss, per naaskel, per nina ja vaata, kuidas Ida-Virumaal ja mujal tekivad järjekorrad ka nendest, kes seni toppisid endale koroona peletamiseks hobuse ussirohtu perse ja võtsid shoti MMSi peale.

Terviseminister Tanel Kiik, tsiteerides klassikuid, veelkord: ai bljat sa ikka veel nahka teed – hakka kähku iga süsti eest inimestele, mitte meditsiinisüsteemile raha maksma! Vähemalt saab rahvas selle raha eest elektriarveidki maksta.

SA EI TEA, MIDA TEHA OMA VÄLJAVÕETUD PENSIRAHAGA? MEIE TEAME: toeta Eesti kõige usaldusväärsema ja tõsiseltvõetavama uudisteportaali Lugejakiri.ee ilmumist! Kliki siia!

Kommenteeri

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Nädala meem

Jälgi meid sotsiaalmeedias

Küsitlus

Mis alljärgnevatest juhtub Sinu hinnangul 2024. aastal kõige TÕENÄOLISEMALT?

Vaata tulemusi

Laen .. ... Laen .. ...

TOETA MEID

Otsing

Uudiskiri

Liitu Lugejakiri.ee uudiskirjaga ja saa kõige tõsiseltvõetavamaid ja usaldusväärsemaid uudiseid otse allikast.

Liitudes Uudiskirjaga, nõustud meie üldtingimustega

Üles