Vali sobiv teema:

Otsid midagi uut?

Lugejakiri sotsiaalmeedias

Hiina visiidilt saabunud minister Järvik: kolhoosiajal nii asju aetigi, miks keegi seda ei mõista?

Äsja Hiina visiidilt saabunud maaeluminister Mart Järvikut tabas Tallinna lennujaamas meediaraisakullide hord, kes ei jaga asjast üldse midagi.
jagamist

Maaeluminister Mart Järvik ei mõista tema suunas pillutud süüdistusi: ministri sõnul käiski asjaajamine kolhoosiajal nii ja hoopis tänapäeval ei soovi inimesed seda mõista ning tunnustada.

Maaeluminister Järvik on sattunud ootamatult suurde skandaali – tema nõuniku osas on alustatud kriminaalasi ning teda ennast süüdistatakse valetamises.

Järvik probleemi ei näe

„Mõisa köis, see peabki lohisema,“ ütleb Järvik ise tema ümber puhkenud skandaali kommenteerides. „Nii see on alati olnud ja jääb ka olema.“

„Mis te arvate, et ma oleksin Lokuta kolhoosis remonditöökoja juhatajana neli aastat vastu pidanud kui ma oleksin kõike teinud nii nagu seadused ja reeglid ette nägid? Unistage edasi!“ kommenteerib mees.

„Ükskord tuli minu juurde meie kolhoosi raamatupidaja ja uuris, et miks meil on paberil tellitud tohutu kogus traktorite ja muude masinate varuosi aga ladu on tegelikult tühi. Võtsime siis pudeli paremat ja hommikuks oli selge, et paberites oli mingisugune viga tekkinud, mis siis ka kohe parandatud sai,“ meenutab Järvik ühte seika oma minevikust.

Järviku sõnul tasub kriitikutel ainult talle ja tema sõbrale otsa vaadata ning kohe on selge, et kuidas nemad asju ajanud on, ajavad ja kuidas tulevikus oma asju ajada kavatsevad. 

Tänapäeval on asjad liiga keeruliseks aetud

„Ma ei mõista tänapäeva reegleid ja seadusi – vanasti sai asjad otse inimesega korda aetud ja ei pidanud mingeid digiasju allkirjutama ja kellegagi seaduses näpuga järgi ajama, et kas kõik on ikka korrektne,“ on Järvik pahane.

„Kui ikka naabrimees tuli ja ütles, et tal on mingi jama, siis väikekollektiivselt sai see jama ka lahendatud nii, et kõik olid rahul. Või noh, asjaosalised vähemalt olid,“ selgitab Järvik.

„No vaadake mulle ja mu sõbrale Urmasele (Urmas Arumäe, Järviku nõunik, toim.) näkku – kas me tundume meestena, kes ajaksid asju kuskil euroseadustes näpuga järge ajades? Me oleme vanakooli mehed ja teeme asjad ära nii nagu need on alati tehtud,“ lisab Järvik.

„Ja nüüd süüdistatakse mind valetamises? Ma olen rääkinud kogu aeg ühte ja sama juttu. Ja see, et kui vahepeal valesti mõistetakse mõnda asja, see ei ole valetamine. Valetamine on teadlikult mingi asja valesti esitamine. Mina olen ajanud oma ja oma sõprade asja nii nagu neid alati ajanud olen,“ kinnitab Järvik.

 

Hakka meid jälgima Facebookis(kliki siia!) ja sa ei maga enam kunagi ühtegi head lugu maha!

Kommenteeri

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Nädala meem

Jälgi meid sotsiaalmeedias

Küsitlus

Mis alljärgnevatest juhtub Sinu hinnangul 2024. aastal kõige TÕENÄOLISEMALT?

Vaata tulemusi

Laen .. ... Laen .. ...

TOETA MEID

Otsing

Uudiskiri

Liitu Lugejakiri.ee uudiskirjaga ja saa kõige tõsiseltvõetavamaid ja usaldusväärsemaid uudiseid otse allikast.

Liitudes Uudiskirjaga, nõustud meie üldtingimustega

Üles