Vali sobiv teema:

Otsid midagi uut?

Lugejakiri sotsiaalmeedias

Eesti juuksurid olukorrast riigis: tänavapildis toimuv on hullumaja!

See juuksur on eelseisvast tööst nii närvis, et lõikas endal juuksed maha.
jagamist

Nii mitmedki juuksurid üle Eesti on avaldanud muret, et lähiajal langeb neile suur koormus seoses piirangute leevendamisega. Kuigi käärid on juba valmis teritatud, ei olda valmis just vaimselt.

Juuksur Maris (27), kes on meie püsiv lugeja, võttis toimetusega ühendust, et seletada olukorra tõsidust.

“Inimesed käivad ringi nagu metsalised. Kui Nevski ja Riigikogu juures kõndida, siis ei saa arugi, kas vastu tuleb õigeusu preester, lumeinimene või tavaline mees,“ kirjeldab Maris tänavapildis toimuvat.

„Kord nägin isegi, kuidas üks vanem vene naisterahvas lõi risti ette, sest samal ajal möödus temast pika habemega mees. Naine aga ilmselt ei tundnud ära, et tegemist oli Uku Suvistega,“ meenutab Maris.

„Ja see on ainult tänavapildis toimuv – mis aga toimub inimeste kodudes suletud uste taga? Ja kui nad lõpuks kõik korraga tänavale tulevad? Jumal küll, ei taha mõeldagi!“

Probleem üle-eestiline

“Masendav on see kõik,“ ütleb ka 6-aastase töökogemusega, peamiselt Jõhvis tegutsev juuksur Jevgenia, kes peamiselt tunneb muret jahimeeste tegevuse pärast.

„Õnneks pole hetkel käes veel tõsisem jahihooaeg aga tunnen jahimeeste pärast juba suurt muret- lasevad veel teineteist mõne looma pähe,“ selgitab Jevgenia.

„Või veel hullem, ajavad jahilooma mõne karva kasvanud metsas uitava hipsteriga segamini,” hindab ka Jevgenia tänast olukorda lausa katastroofiliseks.

Lugu jätkub peale ahvatlevaid teateid, millel tasub alati klikkida.

Jahimehed tunnistavad probleemi

Saime ka kirjaliku kommentaari Eesti Jahimeeste Seltsi käest, kelle hinnangul pole hetkel vaja muret tunda, kuna suurem jaht algab alles sügisel.

„Täna me veel suurt ohtu ei näe – jahimeestel on üldjuhul terav silm ja relvadel peal optika, nii et peaksime täna veel suutma karantiinist just väljunud inimesel ja loomal vahet teha,“ selgitas Eesti Jahimeeste Selts oma kirjalikus kommentaaris.

„Probleem tekib aga siis, kui peaks tulema viiruse teine laine. Siis oleme kõik täielikult karva kasvanud, sest suvine päike ju soodustab karvakasvu. Selleks oleme me jahimeestele küll juba varunud mingi hulga habemeajamismasinaid aga kas sellest kõigest piisab?“ küsivad jahimehed oma vastuses meile.

Jahimeeste seltsi sõnul on neil ka esimesed kokkulepped sõlmitud kohalike lambakasvatajatega, kelledest paljud on ka ise jahimehed.

„Lambakasvatajad on valmis laenama oma lambapügamisvahendeid ning samuti ostma kokku pügatud habeme, millest on võimalik juba järgmiseks jahihooajaks jahimeestele kampsunid kududa. Samas kui sügisel tuleb viiruse teine laine, siis ei pruugi ka lambapügajate pügamisvahenditest olukorra leevendamiseks piisata,“ nendivad jahimehed.

Uurisime juukselõikusaparaatide võimalikust tulevasest puudusest ka riigihalduse ministri Jaak Aabi käest. Minister Aab kinnitas, et on valmis lennujaamas saadetist juukselõikusaparaatidega ootama.

“Mul on juba sügiseks uus tuulekindel mantel soetatud ja vajadusel seisan lennujaamas kas või kõigi kaamerate ees,” lubab minister Aab.

Jaak Valgekrae, juuksurite ja jahimeeste karvaprobleemidega tutvumas käinud jahipüssreporter

Hakka meie jälgijaks Facebookis(kliki siia!) ja sa ei maga enam kunagi ühtegi head lugu maha.

1 kommentaar

  • Peeter

    5. mai 2020 - 15:44

    Heh, nad ei oska arvatagi oma tragöödia tõelist ulatust – nimelt on inimesed õppinud endal ise juukseid lõikama. Või noh, arvavad, et on.
    Kliente lihtsalt ei tulegi!

    Vasta

Kommenteeri

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Nädala meem

Jälgi meid sotsiaalmeedias

Küsitlus

Mis alljärgnevatest juhtub Sinu hinnangul 2024. aastal kõige TÕENÄOLISEMALT?

Vaata tulemusi

Laen .. ... Laen .. ...

TOETA MEID

Otsing

Uudiskiri

Liitu Lugejakiri.ee uudiskirjaga ja saa kõige tõsiseltvõetavamaid ja usaldusväärsemaid uudiseid otse allikast.

Liitudes Uudiskirjaga, nõustud meie üldtingimustega

Üles