Vali sobiv teema:

Otsid midagi uut?

Lugejakiri sotsiaalmeedias

Tom Hanks avaldas soovi mängida Manilasse kinni jäänud Jõhvi meest uues Terminal 2 filmis

Nagu kaks tilka vett: Viktor Navorski ja Roman Trofimov.
jagamist

Hollywoodi näitleja Tom Hanks andis täna teada, et just tema oleks kõige loogilisem valik mängima Manila lennujaama 3 kuuks lõksu jäänud Jõhvi meest Roman Trofimovit.

Hanksi sõnul on ta idee välja käinud juba ka Terminal 1 režissöörile Steven Spielbergile, kes lubas kohe kõik pooleliolevad projektid lõpetada ja keskenduda ainult Terminal 2 filmimisele.

Roman Trofimov – Viktor Navorski

„Kohe kui ma Eesti juhtivast uudisteportaalist Lugejakiri.ee lugesin, et selline asi on juhtunud, läks pirn peas põlema,“ ütles Hanks Hollywoodi portaalile TMZ.

„Lugu paelus mind kohe – jälle üks idabloki mees kuskil kaugel lõksus – nagu Viktor Navorskigi. Jälle ei saa ta koju, nagu Viktor Navorskigi. Jälle pisut kohtlase olemisega aga ometi heasüdamlik ja tore mees, nagu Viktor Navorskigi,“ selgitas Hanks.

„Ja loomulikult kogu see koroonateema seal taustal, mis mullegi võõras pole, sest põdesin ka ise selle läbi,“ märkis Hanks.

„Ja vastus on jah – selline riik nagu Eesti tõesti eksisteerib,“ kinnitas  Hanks TMZ-ile.

Hanks avaldas ka pisut filmi sisu

„Ma kõike ei tahaks ära rääkida, jäägu midagi ka üllatuseks aga oleme Steveniga (Steven Spielberg, toim) juba teinud ka paar ajurünnakut filmi sisu osas ja meil on mõned päris head mõtted,“ rääkis Hanks.

Päris elu on alati põnevam, kui filmid. Meie mees Manilas lõksus.

„Eks ta üldjoontes tuleb üsna sarnane esimese osaga – ka siin liigub idabloki mees võõrale maale aga seekord suures armuvalus. Ta püüab jõuda oma armastatuni aga vahele tuleb koroonakriis ja ta jääb lennujaama lõksu. Seal lõksus olles on kõik tema vastu – lennujaam ei lase teda välja, kohalik riik ei luba teda riiki armastatu juurde, tema koduriik ei taha teda tagasi ja Venemaa saadab talle sappa oma killerid, sest arvatakse, et ta on spioon,“ avaldas Hanks pisut filmi sisu.

„Saab palju nalja, saab palju nutta, saab palju kaasa elada ja näeb palju inimlikkust ja seda, kas filmil tuleb ka õnnelik lõpplahendus, näete juba kinos,“ lõpetas Tom Hanks intervjuu TMZile.

Meie toimetusel ei õnnestunud kahjuks saada kommentaari Roman Trofimovilt endalt, sest kuigi ta saabus eile Eestisse, pole mees veel koju Jõhvi jõudnud.

Hakka meid jälgima Facebookis(kliki siia!) ja sa ei maga enam kunagi ühtegi head lugu maha!

1 kommentaar

  • Feja Räim

    12. juuli 2020 - 21:44

    Kas Eesti ja USA vahel vastastikust kurjategijate väljaandmise kohustust ei olegi?

    Vasta

Kommenteeri

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Nädala meem

Jälgi meid sotsiaalmeedias

Küsitlus

Mis alljärgnevatest juhtub Sinu hinnangul 2024. aastal kõige TÕENÄOLISEMALT?

Vaata tulemusi

Laen .. ... Laen .. ...

TOETA MEID

Otsing

Uudiskiri

Liitu Lugejakiri.ee uudiskirjaga ja saa kõige tõsiseltvõetavamaid ja usaldusväärsemaid uudiseid otse allikast.

Liitudes Uudiskirjaga, nõustud meie üldtingimustega

Üles