Vali sobiv teema:

Otsid midagi uut?

Lugejakiri sotsiaalmeedias

FOTO! Keskkriminaalpolitsei avas Tallinna kommunaalametis oma filiaali

jagamist

Keskkriminaalpolitsei teostas täna ühe kriminaalmenetlusega seoses läbiotsimist Tallinna keskkonna- ja kommunaalameti ruumides. Ühtlasi avati samades ruumides pidulikult ka keskkriminaalpolitsei filiaal.

Keskkriminaalpolitsei esindaja sõnul ühendati tänane läbiotsimine filiaali piduliku avamisega kokkuhoiupoliitikast lähtuvalt, et poleks mitu korda käimist.

Plaan avada filiaal igas Tallinna ametis

Siseminister Kristian Jaani, kelle alla kuulub ka keskkriminaalpolitsei, ütles tänasel filiaali pidulikul avamisel, et keskkriminaalpolitsei planeerib avada oma filiaali igas Tallinna linnaametis.

“Ajalugu on näidanud, et seal, kus on hulga linna maksumaksja raha ning varem süüdimõistetud ja üdini korrumpeerunud linnaametnikud, seal ühel hetkel toimub ka mingisugune korruptsiooniakt,” selgitas siseminister.

Keskkriminaalpolitsei töötajad avavad pidulikult oma filiaali Tallinna kommunaalameti ruumides.

“Ja me ei eksinud. Täna teostame siinsamas Tallinna keskkonna- ja kommunaalameti ruumides läbiotsimisi seoses Tallinna teedeehituse hangetega, mis on loomulikult kurb sündmus ning ühtlasi avame siin ka oma filiaali, mis on rõõmus sündmus,” sõnas minister.

“Tallinna linnavalitsus ja selle alamametite juhid on selgelt näidanud, et nad pole eelnevatest korruptsioonijuhtumitest õppinud mitte midagi ja just seetõttu avabki keskkriminaalpolitsei lähiaastatel oma filiaali igas Tallinna linnaametis ning kindlasti ka Tallinna Linnavalitsuse ruumides,” lubab siseminister Jaani.

Kommunaalameti juht Ain Valdmannile ei mahu pähe, kuidas siis seekord jälle vahele jäädi. (foto: Sander Ilvest)

Tallinna kommunaalameti juht Ain Valdmann, kes alles 2019. aastal jäi sama ameti juhina süüdi korruptsiooniväärteos, oli tänast keskkriminaalpolitsei läbiotsimist kommenteerides napisõnaline:

“Eks tuleb nüüd suvel maksumaksja raha eest võtta tervele meeskonnale uuesti koolitus, kuidas tulevikus enam mitte nii lihtsasti või üldse vahele jääda,” nentis Tallina kommunaalameti juht Ain Valdmann.

Kas Sina polegi veel toetanud Eesti kõige usaldusväärsema ja tõsiseltvõetavama uudisteportaali Lugejakiri.ee ilmumist? Kliki siia ja pane õlg alla!

Kommenteeri

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Nädala meem

Jälgi meid sotsiaalmeedias

Küsitlus

Mis alljärgnevatest juhtub Sinu hinnangul 2024. aastal kõige TÕENÄOLISEMALT?

Vaata tulemusi

Laen .. ... Laen .. ...

TOETA MEID

Otsing

Uudiskiri

Liitu Lugejakiri.ee uudiskirjaga ja saa kõige tõsiseltvõetavamaid ja usaldusväärsemaid uudiseid otse allikast.

Liitudes Uudiskirjaga, nõustud meie üldtingimustega

Üles