Vali sobiv teema:

Otsid midagi uut?

Lugejakiri sotsiaalmeedias

KARIKATUUR | Eesti E-valimised on TÄPSELT samasugused nagu Venemaal

jagamist

Eestis on sarnaselt Venemaaga E-valimisi mõjutatud ja valimistulemusi sageli isegi võltsitud, see on fakt. Nii ei tea kohalik E-valija pahatihti, kas valitud E on ikka kvaliteetne või mitte.

Eelpool väljatoodud väidete tõestuseks piisab võtta välja ainult Maksu-ja Tolliameti või politsei statistika, mis näitavad selgelt, et turul liigub palju sellist kraami, mis teevad E-valimise äärmiselt keeruliseks ja kohati ka ohtlikuks.

Puudub kvaliteedikontroll

Probleem ongi selles, et nii Eesti kui ka Venemaa E-valimistel puudub järjepidev, usaldusväärne rahvusvaheline kontroll.

Selle tagajärjeks on see, et E-valimistel osalenu ei tea mitte kunagi, mille ta täpselt valib ja mille ta täpselt saab. Kust on kandidaat E-valimistele tulnud, milline on tema sisu, millist helget tulevikku ta E-valijale lubab? Kõik need küsimused on täna vastuseta, aga vajaksid vastuseid.

Seega – rohkem kvaliteedikontrolli E-valimistele, et valija saaks olla kindel, et tema valitud E on puhas, turvaline ja usaldusväärne!

SA EI TEA, MIDA TEHA OMA VÄLJAVÕETUD PENSIRAHAGA? MEIE TEAME: toeta Eesti kõige usaldusväärsema ja tõsiseltvõetavama uudisteportaali Lugejakiri.ee ilmumist! Kliki siia!

Kommenteeri

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Nädala meem

Jälgi meid sotsiaalmeedias

Küsitlus

Mis alljärgnevatest juhtub Sinu hinnangul 2024. aastal kõige TÕENÄOLISEMALT?

Vaata tulemusi

Laen .. ... Laen .. ...

TOETA MEID

Otsing

Uudiskiri

Liitu Lugejakiri.ee uudiskirjaga ja saa kõige tõsiseltvõetavamaid ja usaldusväärsemaid uudiseid otse allikast.

Liitudes Uudiskirjaga, nõustud meie üldtingimustega

Üles