Vali sobiv teema:

Otsid midagi uut?

Lugejakiri sotsiaalmeedias

“Usun, et kõik eestlased soovisid seda!” kommenteeris Tanel Kiik Terviseameti 3 miljonilise kobarkäki maksumaksjale maksta jätmist

Igavesti tänulik terviseminister Tanel Kiik. (foto: valitsuse pressikonverents)
jagamist

Valitsus otsustas täna, tulles vastu rahva tungivale soovile, et Terviseameti külmlao 3 miljoni eurose kobarkäki eest ei pea vastutama mitte keegi ja et selle maksavad kinni maksumaksjad. “Suur suur aitäh Eesti rahvale, et sellega nõus olite,” ütles terviseminister.

Kiige sõnul otsustas valitsus täna ka, et kuigi vaktsineerimiskava on läbikukkumine, makstakse selle eest Haigekassa juhtidele ikkagi preemiat.

Tulles vastu rahva soovile

“Ma mõistan, et kuigi Eesti maksumaksjal ehk rahval polnud mingit sõnaõigust ega võimalust Terviseameti kobarkäkis kaasa rääkida või midagi otsustada, on see ikkagi rahva suur soov, et ei peetaks mingit nõiajahti süüdlastele ega pandaks kedagi ka juhtunu eest vastutama,” märkis Kiik.

“Ja loomulikult tänan Eesti rahvast selle eest, et maksumaksjana olete nõus maksma minu vastutusalas toimunud ja üle 3 miljoni euro maksma läinud vaktsiinide halvaksminemise.”

“Veelkord – suur suur aitäh sellise vastutulelikkuse eest!” lisas terviseminister.

Lisaks 3 miljonilise kobarkäki maksumaksjale maksta jätmisele otsustas valitsus Kiige sõnul täna ka seda, et kuigi vaktsineerimiskava on läbikukkumine, makstakse selle eest Haigekassa juhtidele ikkagi preemiat.

SEOTUD LOOD:

Tanel Kiik: riigiametis ei peagi keegi millegi eest vastutama, see on puhtalt erasektori lõbu

Tanel Kiik vaktsineerimise aeglusest: vaktsiin on nagu vein, ajaga läheb järjest paremaks

Lugu meeldis? No siis kliki siia ja toeta Eesti kõige usaldusväärsema ja tõsiseltvõetavama uudisteallika Lugejakiri.ee ilmumist!

Kommentaarid (4)

  • Surmo Oonvald

    10. dets. 2021 - 17:26

    Lõpetage Tanel Kiige mõnitamine!
    Tanel Kiik on väga tark minister – nägi ette elektrihinna tohutut tõusu ja lasi juba eelnevalt Terviseameti külmalao põrandakütte välja lülitada. Ja seda vaatamata Kaja Kallase vastuseisule, et vaadake, millise negatiivse signaali saadab selline kokkuhoiupoliitika rahvatervise valdkonnas tervele Eesti rahvale!

    Vasta
  • Tapeedimuster

    10. dets. 2021 - 17:44

    See, et eesti valitsus on rikas ja eesti rahvas vaene, on kurb teema.
    Tuleks jõuluime ja vahetaks pooled ära, siis paneks endalegi põrandakütte.

    Vasta
  • Enn Kaljumäe

    10. dets. 2021 - 19:20

    Mida te lollitatakse?
    Süüdi on ameti juhtkond, kes unustas põrandakütte sisse. Küttet põrandas kasutatakse, et kiiresti sulatada jää külmutus ruumist ja külmutitelt.
    Maksku kinni 3.4 miljonit omast palgast.Lgp.

    Vasta
  • Andrus

    11. dets. 2021 - 04:05

    No krt nüûd on koorivad viimasegi Eesti rahvast oma happuks läinud pasa pärast.Süstiku need nüüd endale takumentti.Keegi ei ole Eesti masumaksjate käest ega rahva käest küsinud kas me oleme nõus seda suppi sööma sellise valitsusega.Ainult hindasid tõstate ja annate katteta lubadusi.Nyyd kui takument tuline teate küll kust raha koorida Häbi peaks teil olema.Riik või asi.Tikku ja bensiini teate ise kust saab pange ennast põlema seal siis ehk niipaljugi teist kasu lähevad ilmad soemaks.Vot

    Vasta

Kommenteeri

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Nädala meem

Jälgi meid sotsiaalmeedias

Küsitlus

Mis alljärgnevatest juhtub Sinu hinnangul 2024. aastal kõige TÕENÄOLISEMALT?

Vaata tulemusi

Laen .. ... Laen .. ...

TOETA MEID

Otsing

Uudiskiri

Liitu Lugejakiri.ee uudiskirjaga ja saa kõige tõsiseltvõetavamaid ja usaldusväärsemaid uudiseid otse allikast.

Liitudes Uudiskirjaga, nõustud meie üldtingimustega

Üles