Vali sobiv teema:

Otsid midagi uut?

Lugejakiri sotsiaalmeedias

JÕULUHITT! Haanja Lihatööstus annab välja seeria Mati Alaveri eriretsepti järgi tehtud jõuluvorste

MEDALIT VÄÄRT VORSTID! "Hakkasin neid vorste ise sööma ja ka oma õpilastele soovitama vahetult enne 1999.a Ramsau MMi. Tulemus: Andruse hõber 50 km klassikas.
jagamist

Need jõulud tulevad teistmoodi: Haanja Lihatööstus on löönud käe legendaarse suusatreener Mati Alaveriga, kelle eriretsepti järgi valmivad nende pühade tõelised hitid: Alaveri (vale)verivorstid.

Haanja Lihatööstuse esindusnäo Mati Alaveri sõnul panevad uued vorstid kogu pere rõõmust ruigama ja annavad selle sööjale sellise poweri, et ümber maja suusaringile minnakse kogu perega isegi siis, kui suuski ega lund pole.

Varjuelul on lõpp

Mati Alaveri sõnul on ta jätnud endise elu seljataha ja keskendub nüüd läbinisti ausale elule.

„Selle eelmise eluga on nüüd lõpp jah – ainukesed asjad, mis ma oma n-ö eelmisest elust kaasa võtsin, on oskused verega ümber käia,“ sõnas Alaver, kes loodab, et teda hakatakse nüüd kutsuma legendaarseks verivorstitegijaks.

„Sellepärast olen mina Eesti esimene vorstitööstur, kes teeb ka kõik oma eriretseptid avalikuks,“ märkis mees.

USKUMIST VÄÄRT VORSTID: “Valevorstid on ühed mu lemmikud just enne meediaga suhtlemist. Õige ports valevorste annab nii mulle kui ka minu õpilastele suure enesekindluse ja ausa silmavaate. tulemus: kõik usuvad mind.” tutvustab Mati ise toodet.

Täiesti uudne valmistamisviis

„Me kõik teame neid vanu igavad verivorstiretsepte, mille lõpptulemus maitseb nagu saepuru,“ selgitas Mati. „Nüüd see muutub.“

„Kui tavaliselt käib tootearendus nii, et kõigepealt testitakse seda loomade peal ja siis antakse inimestele, siis minul on vastupidi – teste on inimeste peal juba aastaid tehtud ja nüüd olen valmis loomadega sama tegema,“ ütles Alaver.

SÕPRUST VÄÄRT KÄKK: “Mul on Saksamaal sõber, kelle nime ma ei saa öelda. Ta on fantastiline arst, ärimees ja kokk. Kord pakkus ta mulle hotellis omatehtud verikäkki. See on parim asi, mis kunagi minuga juhtunud on. Tulemus: Läti kaudu minema!” seisab selle suurepärase uue toote tutvustuses.

„Ehk siis kogu protsess on väga lihtne – võtame rõõmsalt ja positiivse ellusuhtumisega vabakäigu sealt verd ning jahutame selle maha. Kui on käes aeg tapamajja sõita, siis vahetult enne seda paneme selle positiivse vere sea sisse uuesti tagasi,“ selgitas Alaver vorstivalmistamise protsessi.

„See tagab, et masinasse minev liha on ülivärske ja väga hõrk, ilma igasuguse stressita  – ja sellest massist siis sünnivadki Mati Alavari verivorstid, valevorstid ja verikäkid, mis ainult ei sula suus, vaid panevad terve pere rõõmust ruigama ja annavad selle sööjale sellise poweri, et ümber maja suusaringile minnakse kogu perega isegi siis, kui suuski ega lund pole,“ lubab Mati Alaver.

Varsti saadaval kõigis hästivarjatud poodides!

Hea lugeja! Kui väga ootad Sina Mati Alaveri uusi vorste oma jõululauale? Anna oma arvamusest märku loo all kommentaarides!

Hakka meid jälgima Facebookis(kliki siia!) ja sa ei maga enam kunagi ühtegi head lugu maha!

Kommenteeri

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Nädala meem @skunk.ee

Jälgi meid sotsiaalmeedias

Küsitlus

Millal Sina rehve vahetama lähed?

Vaata tulemusi

Laen .. ... Laen .. ...

REKLAAM

Uudiskiri

Liitu Lugejakiri.ee uudiskirjaga ja saa kõige tõsiseltvõetavamaid ja usaldusväärsemaid uudiseid otse allikast.

Liitudes Uudiskirjaga, nõustud meie üldtingimustega

Üles