Vali sobiv teema:

Otsid midagi uut?

Lugejakiri sotsiaalmeedias

Jaan Toots: see on esimene kord, kui eriteenistuse aegsed võtted mind alt veavad

Eriteenistuse koolitusega Jaan Toots pidi Tartus alla vanduma MUPO koolitusega Monica Rannale. (foto: Delfi video kuvatõmmis)
jagamist

Täna lagunes Tartus Keskerakonna ja Reformierakonna koalitsioon. Keskerakonna piirkonnajuht Jaan Toots möönab, et see oli esimene kord, kui eriteenistuse aegsed töövõtted teda alt vedasid.

Keskerakonna Tartu piirkonna juht Jaan Toots sõnas, et kui ta oleks saanud kogu Tartu keskpartei võimutüli juures midagi teisiti teha, poleks ta pidanud oma vastast alahindama.

Toots raputab endale tuhka pähe

„Ma hakkan vist vanaks jääma – noore mehena poleks ma kunagi lennanud selliste võtetega peale nagu seekord sai tehtud,“ märkis Jaan Toots peale koalitsiooni lagunemist.

„Monica (Monica Rand, toim.) on ju endine mupokas, neil on veel kõvem treening kui meil omal ajal politseis või isegi eriteenistuses oli. Need on harjunud pidevalt hirmu ja hirmutamise all elamisega ja treenivad end selleks igapäevaselt,“ selgitas Toots.

„Teate neid öiseid varje linnatänavatel, mis kohe peitu kaovad? Kõik mupokad, kes, teades oma tegelikke võimeid, konfliktist hoidudes koju hiilivad!“

Jaan Toots on käinud läbi tulest ja veest aga see pole teda murdnud. Nüüd kohtus mees aga väärt vastasega (foto: Tiit Veermäe).

Alahindas Randa

„Ja olete te tutvunud MUPO ülekuulamistehnikaga?“ küsib Toots.

„Mossad häbeneks silmad peast kui seda näeksid. Las ma räägin teile, ma olen eriteenistuse võtetega juhtinud suurt laevafirmat, pidanud seal nii mõnegi karmi merekaru paika panema tema puujala pooleks löömisega või siis see aeg kui pidin kinnisvarafirma juhina võitlema kojameeste maffiaga? On teil üldse ettekujutust, millised luuavarre käsitlemise oskused arenevad neil aastatepikkuse tänavapühkimise käigus? Ei ole? No vot, minul on,“ kommenteeris Toots.

„Igatahes Monica teadis kõiki võtteid juba peast ja isegi minul ei õnnestunud teda kuidagi murda. Tunnistan, et see on esimene kord, kui eriteenistuse aegsed võtted mind alt veavad, midagi pole teha,“ lisas Toots.

Küsimusele, et mis nüüd Tartu poliitikas edasi saab, vastas Toots lühidalt: „Ma ei tea, mis teised teevad, aga mina lähen joon nüüd ennast täis,“ sõnas Toots.

Hakka meie jälgijaks Facebookis(kliki siia!) ja sa ei maga enam kunagi ühtegi head lugu maha!

Kommenteeri

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Nädala meem

Jälgi meid sotsiaalmeedias

Küsitlus

Mis alljärgnevatest juhtub Sinu hinnangul 2024. aastal kõige TÕENÄOLISEMALT?

Vaata tulemusi

Laen .. ... Laen .. ...

TOETA MEID

Otsing

Uudiskiri

Liitu Lugejakiri.ee uudiskirjaga ja saa kõige tõsiseltvõetavamaid ja usaldusväärsemaid uudiseid otse allikast.

Liitudes Uudiskirjaga, nõustud meie üldtingimustega

Üles