Vali sobiv teema:

Otsid midagi uut?

Lugejakiri sotsiaalmeedias

ERITEADE | Valitsus: kui Raatuse ühika karaokeõhtud jätkuvad, teeme hoone maatasa

Pilt ei pruugi varsti enam illustratiivne olla, ütleb Vabariigi Valitsus.
jagamist

Eriolukorra juht Jüri Ratas allkirjastas täna korralduse, et tõkestada COVID-19 viiruse levikut 281 elanikuga Raatuse ühiselamus Tartus. Otsuse kohaselt võidakse teha ühikast liitlaste hävituslennukite harjutusala.

Korraldus jõustub allkirjastamisel. Piirangud kehtivad kuni korralduse muutmiseni ning nende vajalikkust hinnatakse iga kahe nädala järel.

Peo lõpp võib tulla kiire

Peaminister Jüri Ratase allkirja kandev otsus tähendab seda, et kui ühiselamu elanikud veel reegleid rikuvad, võidakse hoonest teha siin baseeruvate Eesti liitlaste hävituslennukite harjutussihtmärk.

„Tänase otsuse kohaselt oleme valmis ohverdama Tartu Raatuse ühiselamu, et peatada koroonaviiruse levik – seda muidugi ainult juhul, kui seal veel karantiinireegleid rikutakse,“ märkis eriolukorra juht, peaminister Jüri Ratas.

„Kui ikka pidu, pillerkaar ja karaokeõhtud ühikas jätkuvad, laseme peale meie liitlaste hävituslennukid ja teeme hoone maatasa, et viirusekolle lõplikult hävitada,“ lubab peaminister.

Lugu jätkub peale ahvatlevaid kommertspakkumisi.

Kõik peaksid suutma hoonest väljuda õigeaegselt

„Praktilise poole pealt tähendab see seda, et kui saame signaali, et reegleid rikutakse ja ühikast on kuulda valjut möödalaulmist, tõusevad meie liitlaste hävituslennukid Ämari lennubaasist õhku ning võtavad suuna Tartu poole,“ selgitas Ratas.

„Samal ajal teavitatakse siis ka ühika kõiki elanikke sellest ning kõigil on aega umbestäpselt 15 minutit, et ühikast väljuda ja varjuda enne kui liitlaste hävituslennukid Tartusse jõuavad,“ selgitas peaminister.

„Usume, et see on piisav aeg, et panna kokku loengumärkmed, haarata kaasa oma kiirnuudlite kogu ja sülearvuti ning joosta õue,“ sõnas Ratas.

„Ainult koos tegutsedes ja karmilt piirangutest kinni pidades suudame me selle halva viiruse ületada,“ lisas peaminister.

Hea lugeja! Mida arvad Sina niivõrd karmist otsusest – kas Tartus oleks veel mõni hoone, mille võiks vabalt muuta ka hävituslennukite sihtmärgiks? Anna oma arvamusest märku loo all kommentaarides!

Hakka meid jälgima Facebookis(kliki siia!) ja sa ei maga enam kunagi ühtegi head lugu maha!

Kommentaarid (6)

  • Andres

    20. apr. 2020 - 14:25

    Uus kaubamaja – keegi ei nutaks.

    Vasta
  • aajah

    23. apr. 2020 - 16:40

    aga äkki teeks nii nagu usas see 9/11 või mis see oligi. laseks kokku selle ühika nagu need kaks torni usas.

    Vasta
    • Aish

      17. aug. 2020 - 11:56

      U.S.A lasti pommidiga ôhku.

      Vasta
  • Wtf

    23. apr. 2020 - 17:06

    Milleks sellist sitta vaja kirjutada? Anuvad veel toetusi et sellist jama internetti üles toppida. Äkki mõni inimene jääbki uskuma ja ta ju automaatselt võibki hakata sitta mõtlema valitsusest või ei tea kellest. Ei näe isegi et kuskil kirjas et tegemist naljaga. Mingi artikkel siin üldse tõene on?

    Vasta
    • lugejakiri

      24. apr. 2020 - 11:29

      Väga vabandame, et panime Teid sellisesse olukorda, kus te peate kohustuslikus korras meie tegevust toetama. Teeme Teile erandi – saate meie lugusid niisama tasuta ja ilma meid toetamata lugeda. Aga palun 🙂

      Vasta

Kommenteeri

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Nädala meem

Jälgi meid sotsiaalmeedias

Küsitlus

Mis alljärgnevatest juhtub Sinu hinnangul 2024. aastal kõige TÕENÄOLISEMALT?

Vaata tulemusi

Laen .. ... Laen .. ...

TOETA MEID

Otsing

Uudiskiri

Liitu Lugejakiri.ee uudiskirjaga ja saa kõige tõsiseltvõetavamaid ja usaldusväärsemaid uudiseid otse allikast.

Liitudes Uudiskirjaga, nõustud meie üldtingimustega

Üles