Vali sobiv teema:

Otsid midagi uut?

Lugejakiri sotsiaalmeedias

FOTOUUDIS! Koroonaviirus jõudis lõpuks ka Ruhnule

Koroonaviirust olid Ruhnu sadamasse tervitama tulnud siiski vähesed.
jagamist

Täna varahommikul jõudis koroonaviirus lõpuks ometi ka riigi viimasesse nakkusest katmata piirkonda – siiani viirusevabana püsinud Ruhnu saarele. Kuigi kõik ruhnulased on vaktsineeritud, suhtuti tuntud külalisse esialgu kerge umbusuga.

Viirus jõudis Ruhnule parvlaevaga Runö ja vähemalt laeva meeskonna sõnul polevat viirus reisi jooksul merehaigeks jäänud.

Esialgne umbusk kadus kiiresti

Ruhnu vallavanema Mait Saarepuu sõnul on ruhnulased kül väga sõbralik rahvas aga uutesse külalistesse suhtutakse alguses alati kerge umbusuga.

„See on meile lihtsalt omane, et kohe omaks ei võeta,“ naeris vallavanem.

„Kuid kui tervitused olid tehtud ja koos viirusega sai ka saarele tiir peale tehtud ja kohalikke vaatamisväärsusi tutvustatud, leebusid ka mitmed kohalikud inimesed, kes kuulsat külalist esialgu ainult kaugelt võõristasid,“ kommenteeris vallavanem Saarepuu.

Koroonaviirus külastas muuhulgas ka Ruhnu kirikut.

„Üks Ruhnu elanik oli koroonale isegi tervituspirukaid küpsetanud, aga julges need üle anda alles siis, kui vallamajas viirusega maha istuti ja temaga lähemalt tutvust tehti,“ sõnas vallavanem.

Vallavanema sõnul palus viirus ka kohalikelt vabandust, et ta enne kõigi kohalike ruhnulaste vaktsineerimist sinna ei jõudnud.

„Harjumaal olevat palju tegemist olnud ja tiheda töögraafiku tõttu ta lihtsalt varem ei jõudnud meile,“ vahendas vallavanem viiruse sõnu.

Koroonaviiruse Ruhnu tuur lõpeb täna õhtul, kui ta astub taas parvlaev Runö pardale ja lahkub saarelt tagasi mandrile oma laastustööd tegema.

Kas Sina polegi veel toetanud Eesti kõige usaldusväärsema ja tõsiseltvõetavama uudisteportaali Lugejakiri.ee ilmumist? Kliki siia ja pane õlg alla!

1 kommentaar

  • ikaria juice buy

    22. mai 2023 - 11:09

    Wow! This can be one particular of the most helpful blogs We have ever arrive across on this subject. Basically Fantastic. I am also a specialist in this topic so I can understand your hard work.

    Vasta

Kommenteeri

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Nädala meem

Jälgi meid sotsiaalmeedias

Küsitlus

Mis alljärgnevatest juhtub Sinu hinnangul 2024. aastal kõige TÕENÄOLISEMALT?

Vaata tulemusi

Laen .. ... Laen .. ...

TOETA MEID

Otsing

Uudiskiri

Liitu Lugejakiri.ee uudiskirjaga ja saa kõige tõsiseltvõetavamaid ja usaldusväärsemaid uudiseid otse allikast.

Liitudes Uudiskirjaga, nõustud meie üldtingimustega

Üles