Vali sobiv teema:

Otsid midagi uut?

Lugejakiri sotsiaalmeedias

Paide parmud nõuavad EKRE-lt Riigikogus pehmotsemise lõpetamist ja et Kert Kingo näitaks tissi

jagamist

Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna tuumikvalijad, Paide parmud, pole rahul sellega, et EKRE fraktsioon Riigikogus pehmotseb. Lisaks nõudis üks parm, et Kert Kingo näitaks istungitel rohkem tissi.

Parmude sõnul tahtsid nad juba eile oma seisukohad edastada, kuid oluliseks takistuseks sai fakt, et enne, kui nad seda teha said, viidi nad avaliku korra raske rikkumise eest terve kollektiiviga plate peale istuma.

Pehmotsemine peab lõppema

“Kuladi kulat, laisk!” põrutab üks hambutu parm, Anti (34, näeb välja nagu 87, toim.), kui uurime temalt, mida arvab tema EKRE fraktsiooni liikmete käitumise kohta eilsel Riigikogu istungil.

“Kui need EKLE mehed enne eelmisi valimisi siin oma plaanidest lääkimas käisid, hõkk, siis andsid nad meile lubaduse, et kui läheme pudeli õlle eest neid valima, siis lubavad nad, et panevad seal Toompeal, hõkk, Toompeal kõik paika,” selgitab Anti oma pettumust EKRE-s.

“Tutkit blat, tutkit nad panid. Eile oli ehe näide sellest – Kaja Kallas laiutas seal puldis nagu ta oleks peaministel ja need mõned laused, mis Malt Helme või Kalle Glünthali suust tulid, olid nagu titelalin, titelalin ma ütlen, hõkk,” jätkab Anti.

“Ma ütlen teile kohe, ajakiljanikunälud, ma nägin viimati kainet päeva emaüsas, aga isegi mina sain alu, et EKLE on seal Liigikogus pehmoks läinud!” põrutab Paide parm Anti enesekindlalt. “Vägisi jääb mulje, et isegi nemad on seal päälinnas mingi moodsa haiguse nagu pedelastia või süüfilise külge jäänud, et nii pehmoks läinud mehed.”

“Ehk siis jah, EKLE lõpetagu äla see pehmotsemine ja käitugu nii, nagu nad meile lubasid ja hakaku kõiki ja kõike valimatult pelsse, vittu, munni ja tülla saatma,” nõuab parm.

Parm Anti lärmamise peale ärkab pingi all üles ka teine kohalik parm, Tarmo (56), kes tundub olevat osalenud isegi koomas peaga meie vestluses:

“Ja see kuradi Kert Kingo, hõkk, näidaku rohkem tissi, raisk!” röögatab Tarmo vahele ja suigub kohe uuesti pingi alla unne.

“Just!” kinnitab ka Anti seda nõudmist ja võtab järjekordse sõõmu DoubleBocki.

SEOTUD LOOD:

Eesti ootamatu majanduskasvu eest võtsid vastutuse Paide parmud

Ainult Paide parm Tarmo pole veel käinud välja oma teooriat „Estonia“ huku tegelikest põhjustest

Toeta Eesti kõige usaldusväärsema ja tõsiseltvõetavama uudisteportaali Lugejakiri.ee ilmumist! Kliki siia ja pane õlg alla!

Kommentaarid (4)

  • Kapten Schults

    17. juuni 2021 - 22:46

    Ma arvan nägevat vasakpoolsel pildil hoopis Reformierakonna valijat sel päeval, kui küsitluste tulemusena on selgunud, et EKRE edestab nende erakonda juba paari protsendi võrra.

    Vasta
  • tapeedimuster

    18. juuni 2021 - 10:53

    Ei tea, kas sellel aastal tuleb parme sama palju kui sääski?

    Vasta
  • Vova Putler

    18. juuni 2021 - 15:30

    @Kapten Schults

    Aga vähemalt on (struktuurne!) eelarve tasakaalus!

    Vasta
  • Kõik muutub ning jääb samaks

    22. juuni 2021 - 11:19

    “Paganism came to be equated by Christians with a sense of hedonism, representing those who are sensual, materialistic, self-indulgent, unconcerned with the future, and uninterested in more mainstream religions.”

    Maakas – ehk ladina k pagan – jääb maakaks ka 2000 aastat hiljem. 🙂

    Vasta

Kommenteeri

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Nädala meem

Jälgi meid sotsiaalmeedias

Küsitlus

Mis alljärgnevatest juhtub Sinu hinnangul 2024. aastal kõige TÕENÄOLISEMALT?

Vaata tulemusi

Laen .. ... Laen .. ...

TOETA MEID

Otsing

Uudiskiri

Liitu Lugejakiri.ee uudiskirjaga ja saa kõige tõsiseltvõetavamaid ja usaldusväärsemaid uudiseid otse allikast.

Liitudes Uudiskirjaga, nõustud meie üldtingimustega

Üles